ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть водія Lexus, що вчинив ДТП більш ніж 3 роки тому

Олександр Косик

|

Три роки обмеження волі загрожує водію автомобіля, що спричинив ДТП на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 51-річного громадянина Угорщини, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості).

Інцидент стався 2 грудня 2015 року, близько 17:20 год дня.

Так, рухаючись автомобілем Lexus RX автодорогою Київ – Чоп у напрямку Львова, водій транспортного засобу не побачив перешкоди на смузі руху та не впоравшись із керуванням на великій швидкості зіткнувся із автомобілем «ВАЗ 21011». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир «ВАЗу» отримала тілесні ушкодження у вигляді компресійного перелому 6-го грудного хребця та численні синці.

У зв’язку із тривалим розладом здоров’я такі тілесні ушкодження віднесено до категорії середнього ступеня тяжкості.

На даний час обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Буського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

За вчинене правопорушнику загрожує три роки обмеження волі та позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *