ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали іноземного наркодилера

Олександр Косик

|

У Львові правоохоронці затримали іноземця-наркодилера. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно зі слідчими Шевченківського відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 задокументували протиправну діяльність наркоторговця та затримали його.

Встановлено, що 47-річний громадянин Алжиру продавав у центрі Львова  іноземним туристам та місцевим мешканцям наркотичні засоби.

Під час затримання та санкціонованого обшуку в зловмисника працівники поліції виявили і вилучили наркотичний засіб «канабіс» та грошові кошти, отримані від збуту наркотиків. Усе скеровано на експертне дослідження.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, на даний час вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *