ОСТАННІ НОВИНИ

«Шкода Октавія» злетіла з моста та перекинулася в річку: троє людей – у лікарні

Дарина Смеречанська

|

У с. Стрілки Старосамбірського району 39-річний водій автомобіля «Шкода Октавія» не впорався з керуванням, з’їхав із мосту та перекинувся у річку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так,  25 серпня о 15:14 год. на автодорозі Н-13 Львів-Самбір-Ужгород водій автомобіля «Шкода Октавія» не впорався з керуванням та виїхав за межі автомобільного мосту на правий бік у напрямку його руху, де здійснив з’їзд у річку Топільнянка та перекинувся.

У наслідок ДТП водій з діагнозом: поєднана травма тіла, ЗЧМТ, закритий перелом правої стегнової кістки, відкритий перелом середньої третини лівої гомілки, госпіталізований у травматологію Старосамбірської ЦРЛ, а пасажири автомобіля:
– мешканка с. Верхній Лужок, Старосамбірського району 1984 року народження, з діагнозом: перелом спинки носа, рвана рана надбрівної дуги правого ока;
– мешканець с. Верхній Лужок Старосамбірського району 2013 року народження, (дитина) з діагнозом: ЗЧМТ – госпіталізовані у хірургічне відділення Старосамбірської ЦРЛ.

Причини та обставини події встановлюються.

Фото: ГУ НП у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *