ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні зупинили дві вантажівки з незаконною деревиною

Дарина Смеречанська

|

За вчорашню добу у Львові патрульні зафіксували два випадки перевезення вантажівками деревини без належних документів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

 

Так, вчора на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Грінченка патрульні зупинили транспортний засіб, який перевозив деревину. Під час перевірки накладних інспектори виявили розбіжність, а чіпи показали в базі даних зовсім іншу деревину. На місце викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції.

Ще один випадок зафіксували на автодорозі Київ-Чоп. Під час перевірки документів у водія сідлового тягача, який перевозив деревину інспектори управління патрульної поліції виявили невідповідність у товаро-транспортній накладній. На місце події скерували слідчих Пустомитівського відділу поліції.

Патрульні звертають на такі випадки особливу увагу, продовжують проводити комплекс заходів проти незаконних порубок лісу та незаконного перевезення продукції лісового господарства автомобільним транспортом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *