ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть чоловіка, що організував гральний бізнес

Олександр Косик

|

Правоохоронці повідомили про підозру 31-річному львів’янину у зайнятті гральним бізнесом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник у період з 2014 року по лютий 2017 року організував у місті Мостиська підпільний гральний заклад.

Свою незаконну діяльність чоловік здійснював у орендованому приміщенні, куди помістив 27 гральних автоматів.

Для обслуговування гравців, а також надання безперервного доступу до азартних ігор, лиходій найняв на роботу охоронців та касирів – місцевих мешканців. Персонал закладу звітував організатору щодо діяльності грального бізнесу, руху коштів, сплати платежів тощо.

Зазначимо, що діяльність закладу не афішувалася, вхідні двері постійно були зачинені, а для того, щоб клієнти могли увійти, вони проходили так званий «фейс контроль».

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили гральне обладнання, документи про облік і звітність, у яких зафіксовано рух коштів, що надходили від відвідувачів, а також перелік постійних клієнтів.

Довідково: санкція інкримінованої правопорушнику статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *