ОСТАННІ НОВИНИ

В Польщі троє чоловіків із мачете напали на пару українців

Олена Карп'юк

|

У Польщі поблизу Познані троє чоловіків з мачете напали на пару українців, які були змушені ховатися на території пожежної частини. Про це пише Уніан, передає Львівський портал.

 

«У понеділок, близько 22:00, на територію пожежної частини Познань-Кшесіни забіг закривавлений чоловік із дівчиною. За кілька хвилин за ними приїхав темний автомобіль, з якого вийшли троє чоловіків. Вони намагалися побити чоловіка і погрожували йому. Пожежники, які надали захист українцям, викликали поліцію», – йдеться у повідомленні.

Пораненого чоловіка забрала швидка, а правоохоронці невдовзі затримали двох нападників. В одного з них виявили мачете.

«Ми тепер з’ясовуємо деталі інциденту. В одного з затриманих поліціянти вилучили мачете, але під час нападу цей предмет жодним чином не використовувався», – повідомили у місцевій поліції.

Правоохоронці додали, що 25-річний українець не отримав серйозних травм – у нього розсічена губа. Затриманих нападників наразі тримають під вартою. Правоохоронці зараз збирають доказовий матеріал, в тому числі з камер стеження. Від цього значною мірою залежатимуть звинувачення, які висунуть нападникам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *