ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині екс-керівнику туберкульозної лікарні, якого судять за розтрату майна, обрали запобіжний захід

Олена Карп'юк

|

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно колишнього керівника комунального закладу Львівської облради Тулиголівської туберкульозної лікарні та головного бухгалтера цього ж закладу, яких підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст.191 (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні), ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Встановлено, що зловмисники внесли неправдиві відомості до офіційних документів, зокрема про зарахування заробітної плати на карткові рахунки. Таким чином вони незаконно заволоділи коштами закладу охорони здоров’я на маже 817 тисяч грн.

Учора, 20 серпня, колишньому керівнику медичного закладу обрали запобіжний захід у вигляді застави розміром понад 140 тисяч грн.

Зазначимо, що головному бухгалтеру запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання обирався раніше.

Наразі триває досудове розслідування.

Зазначимо, за скоєні кримінальні правопорушення порушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *