ОСТАННІ НОВИНИ

У Мостиському районі відбулось лобове зіткнення двох автомобілів: водій одного з них загинув

Юлія Шпак

|

Вчора, 16 серпня, у Мостиському районі зіткнулись «Опель Вектра» та «Мерседес Спрінтер». Внаслідок ДТП загинув водій одного з автомобілів. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так, о 05:45 год. в с. Шегині, Мостиського району, на автодорозі Львів-Шегині М-11 78 км автомобіль «Опель Вектра» під керуванням 35-річного мешканця с. Годині, Мостиського району, рухаючись із сторони с. Шегині в сторону м. Мостиська втратив керування, з’їхав на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем «Мерседес Спрінтер» під керуванням 56-річного мешканця с. Сваричів, Рожнятинського району Івано-Франківської області, який рухався в сторону державного кордону села Шегині з міста Мостиська.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Опель Вектра» був госпіталізований до реанімаційного відділення Мостиської КЦРЛ з діагнозом: «відкрита черепно мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеня, перелом основи черепа, мозкова кома третього ступеня, перелом правої вилочної кістки верхньої щелепи з права». 16 серпня біля 19:20 год. потерпілий помер. Труп скеровано в морг Новояворівської КЦРЛ.

Обставини події встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *