ОСТАННІ НОВИНИ

У Жидачеві водій збив підлітка і втік із місця ДТП

Олена Карп'юк

|

Вчора, 15 серпня, о 03:20 год., у Жидачеві на вулиці Данила Галицького водій невстановленого автомобіля наїхав на 17-річного мешканця району, після чого поїхав з місця події. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

Хлопця госпіталізували в реанімаційне відділення з діагнозом: «відкрита черепно-мозкова травма, політравма, забій головного мозку, забій грудної клітки, тупа травма живота, травматичний шок другого ступеня».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Наразі поліцейські встановлюють особу водія-втікача та його місцезнаходження, а також автомобіль, яким він керував. І всіх очевидців автопригоди просять звернутися у найближчий відділ поліції чи зателефонуйте на оперативну лінію 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *