ОСТАННІ НОВИНИ

У парку «Залізна вода» просять відновити джерело

Наталя Дуляба

|

Львівську міську раду просять відновити джерело у парку «Залізна вода». Відповідну петицію зареєстрували вчора, 13 серпня, у Єдиній системі електронних петицій. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Автор петиції Андрій Рудковський наголошує, що джерело, яке поруч із будинком №11 на вул. Ярославенка, потрібно відновити.

«Необхідно відремонтувати підземну водяну трубу, яка вийшла з ладу. Вода витікає з-під землі поза джерелом, відновити окремі елементи оздоблення, дерев’яні лавочки», – йдеться у тексті петиції.

Станом на сьогодні, 14 серпня, під електронною петицією підписались три людини. Для того, щоб міська рада розглянула її, потрібно зібрати 500 підписів.

Зазначимо, парк «Залізна вода» розташований між вулицями Стуса, Мушака, Ярославенка, Мишуги та Кебальчича. У парку є кілька джерел, одне із яких облаштоване бюветом.

Також влітку минулого року міський лабораторний центр проводив дослідження якості води у джерелах Львова. Тоді вода у шести джерелах, в тому числі й у парку «Залізна вода» (вул. Тернопільська), не відповідала вимогам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *