ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська лучниця представлятиме Україну на Юнацьких Олімпійських іграх

Олена Карп'юк

|

Львів’янка Жанна Наумова представлятиме Україну на ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх зі стрільби з лука. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

9-13 серпня у Львові на базі СДЮШР «Електрон» відбувся заключний навчально-тренувальний збір збірної команди України зі стрільби з лука до ІІІ Юнацьких Олімпійських Ігор зі стрільби з лука. У межах нього кращі представники лучного спорту України вели боротьбу за право участі у ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх зі стрільби з лука, що відбудуться в Аргентині.

Із числа кандидатів – 6 спортсменів серед дівчат та хлопців, за системою відбору та максимально можливої кількості виборених ліцензій для країни – 2 ліцензії, лише кращий спортсмен в категорії мав можливість здобути право на участь в Юнацьких Іграх Олімпіади 2018 року.

Відтак володарями заповітних ліцензій та право представляти нашу державу в ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх здобули спортсмени:

Хлопці:

Артем Овчинніков – м. Суми

Запасний:

Олександр Панциру – м. Львів

Дівчата:

Жанна Наумова – м. Львів

Запасна:

Орися Дідич – м. Львів

Незабаром спортсмени продовжать підготовку, що відбудеться на олімпійській базі «Конча-Заспа» (м. Київ), після якої українські лучники вирушать підкоряти олімпійський п’єдестал пошани.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *