ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські вилучили у львів’янина арсенал зброї

Юлія Шпак

|

У Львові правоохоронці вилучили у 44-річного чоловіка арсенал зброї. Усе виявлене під час санкціонованого обшуку скеровано на експертне дослідження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

У відомстві ззначають, що правоохоронці провели санкціонований обшук у 44-річного львів’янина за місцем його проживання.

«Правоохоронці виявили у помешканні 8 предметів, зовні схожих на пістолети, гранату «Ф1» із запалом до неї та 8 боєприпасів.Виявлений арсенал поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження, наразі встановлюють їхнє походження», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Додамо, що правоохоронці Львівщини систематично проводять оперативно-профілактичні заходи з метою протидії незаконному обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, а також попередження і розкриття злочинів, скоєних із застосуванням зброї.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *