ОСТАННІ НОВИНИ

Землевпорядницю однієї з селищних рад області затримали через хабар у три тисячі доларів

Дарина Смеречанська

|

На Львівщині поліція затримала на хабарі землевпорядника. Посадовець однієї з селищних рад області вимагала три тисячі доларів США неправомірної вигоди за надання земельної ділянки.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

В ході оперативних заходів працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції викрили у протиправній діяльності землевпорядника селищної ради. За сприяння у виділенні земельної ділянки площею 0,08 га під індивідуальне житлове будівництво, посадовець вимагала 3 тисячі доларів США хабара.

Так, 10 серпня оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції, детективи слідчого управління поліції Львівщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури посадовця затримали.

Слідчим управлінням поліції у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Посадовцю загрожує позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *