ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю два храми Львова відзначатимуть престольний празник. Розклад богослужінь

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 9 серпня, християни східного обряду вшановують пам’ять святителя Пантелеймона, лікаря-цілителя. У Львові є два храми, які відзначають престольний празник, але святкові Богослужіння у них відбудуться цієї неділі, 12 серпня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

 

Храм вмч. Пантелеймона, що на вул. Навроцького, 23: святкове богослужіння розпочнеться о 12:00 год., а перед тим, об 11.00 год., відбудеться освячення води.

Храм вмч. Пантелеймона, що на вул. Княгині Ольги, 1а: святкове богослужіння розпочнеться об 11:00 год., а перед тим прочитають Акафіст до вмч. Пантелеймона. Також відбудеться освячення води.

Додамо, у Львові є капличка св. Пантелеймона при храмі св. Володимира і Ольги, що на вул. Симоненка 5а. Також є капличка святого великомученика Пантелеймона Цілителя у госпіталі Західного регіонального управління Державної Прикордонної служби України Львова (вул. Личаківська, 107). Там святкове Богослужіння відбулося 9 серпня.

Як повідомляв Львівський портал, протягом 10-12 серпня у храмі Покрови Пресвятої Богородиці, що на вул. Величковського, перебуватимуть мощі великомученика Пантелеймона Цілителя. Відтк львів’ян та гостей міста запрошують до молитви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *