ОСТАННІ НОВИНИ

Тебе має почути збірна! Для перегляду матчу Ліги націй у Львові організують фан-зону одразу під стадіоном

Соломія Григор'єва

|

Рівно за місяць, 9 вересня, національна збірна України в рамках Ліги націй на Арені «Львів» зустрінеться із збірною Словаччини. Оскільки ця гра має пройти за пустими трибунами, Федерації футболу Львівщини вирішила організували фан-зону одразу під стадіоном, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Нагадаємо, відповідно до рішення Дисциплінарного комітету УЄФА, прийнятого в листопаді 2015 року, цей поєдинок відбудеться за порожніх трибун. Таким чином «синьо-жовтих» покарали за кельтський хрест на одному з банерів під час матчу кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії 12 жовтня 2015 року на НСК «Олімпійський» у Києві.

Для підтримки нашої збірної Федерація футболу Львівської області, Федерація футболу України за підтримки Львівської ОДА та Львівської міської ради вирішили облаштували фан-зону одразу під ареною ( що до цього ще ніхто не робив).

«Ми запрошуємо наших вболівальників з усієї Львівської області, щоб люди прийшли підтримати нашу збірну. Це дуже важливо, бо наша збірна у Львові ніколи не програвала. Патріотичний, національний дух тут дуже відчувається, гравці команди кажуть, що так, як вболівають у Львові, не вболівають ніде. Для того, щоб ми це не загубили, щоб показали, що Львівщина, така ж, як і була, що тут не можна програти, було прийняте рішення зробити фан-зону одразу біля стадіону. Гравці побачать, скільки людей прийшло їх підтримати, почують вболівальників і традиційно грали до перемоги», — розповів сьогодні, 9 серпня, на прес-конференції голова Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко.

Традиційно, вхід у фан-зону буде безкоштовним. Для вболівальників готують фуд-корти, розіграші та навіть святковий концерт, щоправда організатори поки тримають ім’я у таємниці. Також Олександр Шевченко пообіцяв, що буде вести перемовини з гравцями збірної України, щоб у разі перемоги, вони прийшли у фан-зону та подякували вболівальникам за підтримку.


ЛМР та ЛОДА зі свого боку пообіцяли організували шатл-баси, які довозили фанів на Арену «Львів», проте це питання ще остаточно не узгоджене з перевізниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *