ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали вантажівку із лісоматеріалами рідкісних порід дерев, які везли до Польщі

Дарина Смеречанська

|

На кордоні з Польщею прикордонники затримали вантажівку з лісоматеріалами рідкісних порід дерев. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.

 

Вантажівку з лісоматеріалами рідкісних порід дерев затримали учора ввечері на українсько-польському кордоні співробітники Держприкордонслужби.

Можливе незаконне переміщення через кордон лісоматеріалів цінних та рідкісних порід дерев прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці виявили в автомобілі «ДАФ», який був завантажений кілками для бетонування загальною кількістю майже 43 тисячі штук та прямував у Польщу. За кермом вантажівки через пункт пропуску «Краківець» їхав наш співвітчизник.

В результаті було ініційовано проведення поглибленого огляду вантажу автомобіля за участю експертів. Попередньо було встановлено, що у вантажівці знаходиться деревина акації, яка за законом України відноситься до цінних та рідкісних порід дерев. Транспортний засіб затримано до прийняття правового рішення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *