ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 62-річний наркоторговець хотів підкупити поліцейського

Олена Карп'юк

|

62-річний львів’янин пропонував поліцейському 1500 доларів хабара за непритягнення його до кримінальної відповідальності за збут наркотичних речовин. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському управлінні ДВБ Нацполіції.

 

До Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції надійшло звернення від начальника 1-го міжрегіонального відділу Управління протидії наркозлочинності. Підполковник поліції повідомив, що підозрюваний у вчиненні злочину пропонує йому неправомірну вигоду.

Як було встановлено, до корупційних дій поліцейського спонукав 62-річний львів’янин, адже правоохоронці дізнались про те, що він збував наркотичні речовини. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 ст.307 КК України. Під час санкціонованого обшуку у помешканні львів’янина працівники поліції виявили метадон.

«Розуміючи, що уникнути покарання не вдасться, наркодилер спробував домовитися з присутнім під час обшуку посадовцем УПН ГУНП і запропонував йому хабара. За фактом спроби підкупу поліцейського слідчі розпочали додатково кримінальне провадження за ст.3 ст.369 КК України», – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Хабародавця затримали відразу після того, як він передав 1500 доларів США підполковникові поліції. За підкуп службової особи чоловіку загрожує позбавлення волі до 8 років. Наразі триває слідство.

Фото: Львівське управління ДВБ Нацполіції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *