ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 19-річний водій «дев’ятки» збив трьох пішоходів, один із них загинув

Олена Карп'юк

|

Вчора, 7 серпня, о 21:23 год., на вул. Пасічна – Лисинецька 19-річний водій автомобіля ВАЗ-2109 збив трьох пішоходів, які переходили дорогу в невстановленому місці. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА.

 

Внаслідок ДТП постраждали:

– 70-річна мешканка м. Львів, від отриманих травм загинула на місці події;
– 33-річна мешканка м. Львів, з діагнозом «забійні садна лобної ділянки, закрита травма живота» її госпіталізували до 8-ї клінічної лікарні;
– 11-річний мешканець м. Львів, з діагнозом «важка поєднана травма тіла, закрита травма грудної клітки, закрита травма живота, закрита черепно-мозкова травма» його госпіталізували до 8-ї клінічної лікарні.

Наразі всі причини та обставини події встановлюються.

Як зазначили у Нацполіції Львівщини, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від 3 до 8 років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Правоохоронці просять всіх, хто може допомогти у розслідуванні смертельної ДТП, телефонувати на оперативну лінію 102.

Фото: Варта 1, Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *