ОСТАННІ НОВИНИ

Матіос офіційно представив у Львові нового військового прокурора Західного регіону

Соломія Головіна

|

Військову прокуратуру Західного регіону очолив Віталій Вдовитченко. Власне сьогодні, 8 серпня, у Львові його офіційно представив колективу Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. Про це з місця подій передає кореспондент Львівського порталу.

 

Новопризначений військовий прокурор родом із Мукачева, народився у родині військових.

Як пояснив Анатолій Матіос, з вересня 2014 року до вчорашнього дня В. Вдовитченко на різних посадах виконував обов’язки військової прокурорської служби у зоні АТО. Водночас він додав, що новий прокурор провів у зоні бойових дій фактично без ротації цілих 4 роки.

«Це високий фахівець, правдивий непаркетний юрист, пройшов кожний окоп…», – охарактеризував новоспеченого військового прокурора Західного регіону Анатолій Матіос.

«Для мене це велика честь. Будемо достойно нести ім’я військової прокуратури Західного регіону», – зазначив Віталій Вдовитченко.

Також офіцерам прокуратури було представлено новопризначених заступника військового прокурора регіону полковника юстиції Сергія Коцюбу та військового прокурора Львівського гарнізону майора юстиції Віталія Горпинича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *