ОСТАННІ НОВИНИ

Для першокурсників Академії сухопутних військ організували концерт за участю відомих виконавців

Олександр Косик

|

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, де триває первинна військово-професійна підготовка юнаків та дівчат, котрі цього року вступили на навчання до Національної академії сухопутних військ, пройшов концертний захід за участю цілої низки відомих львівських артистів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі академії.

 

Розважити та привітати юних захисників України на військовий полігон, зокрема, завітали відомі співачки Софія Федина та Маріанна Ільків, автор-виконавець, учасник АТО Олександр Рожко, скрипаль-віртуоз Любомир Сеник, а також вокальна група військового оркестру Академії.

Учасникам концерту вдалось створити неповторну дружню атмосферу, а самі курсанти мали змогу відпочити фізично й морально від перших днів напруженого армійського розпорядку дня та виснажливих польових занять.

На переконання самих учасників концерту, ці хлопці та дівчата, котрі прибули на навчання з усієї України, свідомо зробили свій вибір, вибір на користь захисту України.

«Ви для нас — особлива гордість, бо зробили свій вибір свідомо. Не ховалися по закордонах, не відкуплялися від повісток, а самі вирішили стати справжніми захисниками України. Коли бачиш таку зміну, то в серці розгорається впевненість у кращому майбутньому для всіх нас», — підкреслила Софія Федина, звертаючись до першокурсників.

По завершенні концерту відбулася традиційна фотосесія артистів та курсантів. А вже наступний концерт, який відбудеться на полігоні для цьогорічних першокурсників Національної академії сухопутних військ, організовуватимуть та проводитимуть самі майбутні офіцери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *