ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульний врятував життя жінці

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 7 серпня, львівський патрульний Микола Калакура врятував життя жінці, яка знепритомніла посеред вулиці. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Про героїчний вчинок написав у Facebook син львів’янки, яка знепритомніла.

«Сьогодні мої батьки поверталися з магазину, і моїй матері стало погано, вона знепритомніла (вже пізніше дізналися, що проблеми з серцем). Батько розгубився, почав плакати і кричати про допомогу, в цей момент проїздив хлопець, який зупинився та підбіг до матері, оглянув і сказав терміново викликати швидку. Сказав, що пульсу немає і почав робити непрямий масаж серця аж до приїзду швидкої, яка прибула за 15 хвилин», – написав чоловік.

Лише згодом з’ясувалося, що рятівником виявився інспектор патрульної поліції, командир роти четвертого батальйону Микола Калакура.

«Я повертався зі спортзалу, побачив, що на землі лежить жінка, а поряд чоловік махає руками. Я зупинився та сказав негайно викликати швидку. Пульсу не було, тому почав робити масаж серця до приїзду швидкої. Навіть не знав її долі, поки не зателефонували з управління. Я ж нічого такого не зробив, добре, що все гаразд», – зазначив патрульний.

У патрульній поліції також зауважили, що це вже не перше врятоване Миколою Калакурою життя.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *