ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 40% мешканців області вже уклали декларації з сімейними лікарями

Дарина Смеречанська

|

В Україні триває підписання декларацій із лікарями первинної медичної ланки. Відтак, як інформують на сайті eHealth, Львівська область є лідером із кількості закладів зареєстрованих в електронній системі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Станом на сьогодні, 7 серпня, в системі зареєструвались 122 медичні заклади, які працюють на території області. Також в системі eHealth зареєструвались 1501 лікар та 1 039 625 мешканців, які отримують медичні послуги. Відтак, понад 40 % населення області вже обрали свого лікаря та підписали з ним декларацію.

Нагадаємо, що для укладення декларації із обраним лікарем мешканцю необхідно обрати заклад та лікаря, з яким хотіли б підписати Декларацію, взявши особисті документи, звернутись до закладу, вказати прізвище обраного лікаря та надати документи для введення даних в електронну форму декларації, в тому числі – номер мобільного телефону та документи, назвати код, який прийшов в смс-повідомлені, перевірити свої дані у роздрукованих примірниках Декларації та підписати їх, забрати свій примірник декларації. Детальніше за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *