ОСТАННІ НОВИНИ

Полісмени затримали трьох чоловіків та жінку, які серед ночі скоїли грабіж

Дарина Смеречанська

|

Екіпаж патрульних затримав групу осіб, ймовірно причетних до пограбування на площі Кропивницького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

 

Так, 6 серпня близько 5 години ранку 3 батальйон патрульної поліції отримав повідомлення про грабіж на площі Кропивницького. Потерпілий описав групу осіб, серед яких була жінка, та розповів, що вони забрали мобільний телефон. Екіпаж патрульної поліції, який патрулював на вулиці Чернівецькій, виявив підозрюваних, трьох чоловіків та жінку, які підпадали під орієнтування.

Їх зупинили та попросили показати, що вони мають при собі. В одного з чоловіків виявили мобільний телефон тієї самої моделі, який забрали у заявника. Особи почали нервуватися та спробували покинути місце. Їх повідомили, що неподалік відбувся злочин, а тому вони повинні залишатися на місці до встановлення всіх обставин. Інспектори викликали слідчих. Згодом заявник підтвердив, що це його телефон. Осіб доставили до Галицького відділу поліції для встановлення їх даних та написання заяви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *