ОСТАННІ НОВИНИ

На оновлення Личаківського відділу соцзахисту витратили більше трьох мільйонів

Олена Карп'юк

|

Із початку серпня у Личаківському районі запрацював оновлений відділ соціального захисту за моделлю центру надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс». Його відкрили на базі Личаківської райадміністрації, що на вул. К. Левицького, 67. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Приміщення на Театральній були дещо некомфортні і для мешканців, і для працівників: не було можливості зробити електронну чергу, місце для очікування, дитячий куток, оскільки це старий будинок. Тому знайшли можливість реалізувати такий проект саме в Личаківській адміністрації, оскільки це комфортно вже за локацією.

І тепер для мешканців набагато зручніше, адже можна одночасно декілька справ вирішити в адміністрації: піти в ЦНАП і здати необхідні документи, піти взяти довідку в Пенсійному фонді, який є на першому поверсі, одразу оформити вид допомоги чи отримати консультацію у відділі соціального захисту. Це зручно. Є обладнаний підйомник для осіб з інвалідністю, створено комфортні умови для очікування, навіть якщо є невеличка черга. Є можливість також скористатися безкоштовним інтернетом», – розповів начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

За його словами, протягом минулого року минулого року до всіх відділів соціального захисту звернулося більше 500 тисяч львів’ян. Цього року Личаківський відділ вже надав 50 тисяч консультацій мешканцям.

Для того, щоб облаштувати новий відділ Личаківського соцзахисту, у приміщенні на вул. К. Левицького, 67 провели реконструкцію, вартістю 3,2 млн грн. Із міського бюджету на ці потреби виділили 2,2 млн грн, також 1 млн грн отримали з держбюджет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *