ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Борислава, який вбив свою екс-дружину, взяли під варту

Дарина Смеречанська

|

Мешканцю Борислава, який позбавив життя свою 35-річну колишню дружину, взяли під варту. Про це Львівському порталу повідомили  у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Подія трапилася 2 серпня у квартирі потерпілої. Так, раніше судимий за заподіяння легких тілесних ушкоджень 36-річний зловмисник, під час раптового конфлікту із своєю 35-річною колишньою дружиною, наніс їй 13 ножових поранень у життєво-важливі органи.Від отриманих тілесних ушкоджень, жінка померла на місці події.

За процесуального керівництва органів прокуратури Львівської області, працівниками Нацполіції повідомлено про підозру мешканцю м. Борислава у вчиненні ним злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Правоохоронці затримали лиходія у порядку п.1 ч.1 ст.208 КПК України.

Бориславським міським судом чоловіку обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

На даний час у провадженні призначено судові експертизи, проводяться слідчі дії. Зловмиснику загрожує до 15 років тюрми.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *