ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на сніданок довіри

Олена Карп'юк

|

Цієї неділі, 12 серпня, з 10:00 до 13:00 год., львів’ян та гостей міста запрошують на вулицю Вірменську (верхня частина, від вулиці Друкарської до «Дзиги») на сніданок довіри. Про це Львівському порталу повідомили у міськраді Львова.

 

Артисти, власники закладів, активісти, музиканти, журналісти, просто містяни зійдуться за одним довгим столом з домашніми стравами і кавою, які принесуть із собою для спільної трапези.

«Тут ми маємо відчути, що у Львові є спільнота не лише у соцмережах. Тут ми можемо обмінюватися цікавими ідеями, проектами і навіть домашніми рецептами з тими, хто живе поруч, і хоче зробити щось добре. Будемо разом снідати, говорити, жартувати, слухати музику, знайомитися. Станемо сусідами, які винесли у подвір’я великий стіл, і за неспішною трапезою обговорюють міське життя», – розповів учасник оргкомітету Бієнале Довіри, який і організовує захід, Олег Мацех.

Сніданок Довіри, за словами організаторів, буде повторюватися ще неодноразово. Він не матиме конкретних завдань чи висновків. Головне у ньому – спілкування і знайомства, обмін думками та енергіями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *