ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську обласну клінічну лікарню реконструюють за 2 мільйони євро

Олена Карп'юк

|

Цього року у Львівській обласній клінічній лікарні планують розпочати реконструкцію неонатального відділення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

В межах масштабної реконструкції замінять на нові всі системи життєзабезпечення лікарні: автоматичну вентиляцію, каналізацію, водопровід та електромережу, систему опалення, кисневу систему тощо. У проекті використовуватимуть тільки найновіші матеріали, які є безпечними для малюків. Майже дві третини вартості відновлення лікарні становить найновіше реанімаційне та неонатальне обладнання.

За попередніми розрахунками, загальна вартість проекту може сягнути 2 мільйонів євро. Реконструкцію проводитиме компанія «Віннер Груп Україна» за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Міністерства охорони здоров’я України.

Зазначимо, щороку до відділення інтенсивної терапії новонароджених Львівської обласної лікарні  надходить понад 700 немовлят із масою тіла від 500 г. Сюди з усієї області з’їжджаються найменші пацієнти, транспортування яких має бути максимально надійним, безпечним, позбавленим коливань та вібрацій.

І нещодавно компанія «Віннер Груп Україна» передала обласній клінічній лікарні передала вже­ другий неонатальний автомобіль медичної допомоги. Реанімобілі створено на базі Ford Transit із новітнім медичним обладнанням для перевезення щойно народжених малюків, чиє здоров’я опинилося під загрозою. Перший реанімобіль для лікарні передали у березні цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *