ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко привітав військових Повітряних Сил із професійним святом

Олена Карп'юк

|

Президент України Петро Порошенко привітав працівників Повітряних Сил ЗСУ з професійним святом, яке відзначають сьогодні, 5 серпня. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Петро Порошенко зазначив, що завдяки наполегливій самовідданій службі Повітряні Сили є потужним видом Збройних Сил України, який здатен якісно захищати повітряний простір держави.

Особливо свою високу майстерність і мужність, за словами президента, Повітряні Сили проявляють зараз, під час протистояння російській агресії на Донбасі, прикриваючи з повітря українські сухопутні підрозділи.

«Вічна пам’ять та слава героям, які не повернулися 3 бойових вильотів, героїчно загинули, утримуючи позиції, та до кінця виконали свій обов’язок перед Україною. Їх подвиг вічно житиме в наших серцях та слугуватиме взірцем чесного беззавітного служіння Вітчизні.

Вірю, що ваша висока професійна майстерність у поєднанні з потужною зброєю і військовою технікою й надалі залишатимуться могутнім гарантом обороноздатності нашої держави. Бажаю вам чистого неба, вдалих злетів і перемог», – привітав військових Петро Порошенко.

Як повідомляв Львівський портал, День Повітряних Сил Збройних Сил України відзначають щороку 5 серпня відповідно до указу Президента України з 2007 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *