ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали у Львові 25 п’яних водіїв

Олена Карп'юк

|

Протягом цих вихідних, 4-5 серпня, патрульні спіймали 25 водіїв, що керували автомобілями у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівської області.

 

У ніч з п’ятниці на суботу інспектори затримали двох водіїв мопедів – на вул. Донецькій та на вул. Бандери. В крові чоловіків драгер виявив 2.05 проміле алкоголю, що перевищує норму більш, ніж удесятеро разів, а також 1.43 проміле. На водіїв склали протоколи за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Також екіпаж патрульних отримав виклик на ДТП, що відбулася на вулиці Володимира Великого. Інспектори прибули на місце та побачили пошкоджений автомобіль Daewoo, водій якого не впорався з керуванням та врізався у металевий парапет. Під час спілкування з чоловіком патрульні відчули характерний запах алкоголю. Пройти перевірку водій відмовився, тому на нього склали протокол за керування в стані сп’яніння та протокол за вчинену аварію.

На вулиці Любінській патрульні зупинили автомобіль Renault, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів у нього виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Також перевірка в базі даних показала, що цього року чоловіка вже притягували до відповідальності за керування в стані наркотичного сп’яніння. Водію запропонували пройти перевірку, проте він відмовився. На нього склали протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та постанову за порушення правил дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *