ОСТАННІ НОВИНИ

З обласного бюджету виділили додаткові кошти на будівництво «Стежки Митрополита Андрея Шептицького»

Вероніка Рой

|

З бюджету області додатково виділили понад мільйон гривень на реалізацію проекту «Стежка Митрополита Андрея Шептицького». Про йдеться у відповіді Львівської обласної державної адміністрації на депутатський запит народного депутата України Ігоря Васюника, яка є в розпорядженні Львівського порталу.

 

Зазначається, що у 2017 році відбувся перерахунок кошторисної вартості проекту «Стежка Митрополита Андруя Шептицького».

«Згідно із висновком ДП «Західний експертно-технічний центр Держпраці України», кошторисна вартість становить 2 млн 848 тисяч гривень. Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації у 2017 році освоєно 1 млн 132 тисячі гривень на будівництво цього проекту. Залишкова кошторисна вартість станом на 1 січня 2018 року становила 1 млн 515 тисяч гривень», – йдеться у відповіді.

Також у ЛОДА додають, що відповідно до рішення обласної ради від 5 червня 2018 року №705 «Про внесення змін до обласних програм та показників обласного бюджету на 2018 рік» передбачене фінансування проекту в сумі 1 млн 180 тисяч гривень. Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації укладено додаткову угоду на 2018 рік. Підрядник розпочав виконання робіт.

Додамо, що «Стежка Митрополита Андрея Шептицького» проляже у лісопарку у Винниках, що біля Львова.

Фото: Винниківська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *