ОСТАННІ НОВИНИ

У Сокалі затримали грабіжника

Олександр Косик

|

В Сокалі поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування. За рішенням суду йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

В Сокальське відділення поліції 1 серпня звернулася за допомогою 40-річна жителька райцентру. Жінка повідомила, що близько 23.00 в її квартиру через відчинене вікно проник невідомий чоловік і викрав сумку, в якій знаходилися особисті документи, ключі від помешкання та грошові кошти – 400 гривень, 100 доларів США та понад 100 євро. Заявниця побачила незнайомця в той момент, коли він тікав з місця злочину, проте затримати його не змогла.

Працівники поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний раніше неодноразово судимий 30-річний місцевий мешканець. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

За рішенням суду зловмисник зараз знаходиться під цілодобовим домашнім арештом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *