ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі судитимуть чоловіка, який пограбував музичну школу на «кругленьку» суму

Юлія Шпак

|

У Самборі судитимуть 32-річного львів’янина, який обікрав дитячу музичну школу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Як було встановлено, зловмисник неодноразово судимий за злочини проти власності. Зокрема, востаннє, минулоріч у липні одним із районних судів Львівської області чоловіка засуджено до 3 років позбавлення волі за крадіжку, та на підставі ст.75 КК України, звільнено від відбування покарання з випробуванням із встановленням іспитового строку 3 роки. Проте на шлях виправлення лиходій не став, а натомість вчинив новий злочин.

«Так, цьогоріч у травні, підозрюваний проник у приміщення Рудківської дитячої музичної школи та викрав звідти персональний комп’ютер, ноутбук, монітор, кларнет, акустичну колонку і мікрофон. Крім цього, крадій поцупив ще і інші матеріальні цінності, які належать працівникам закладу. Загальна сума збитків становить понад 37 тис грн», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Під час досудового розслідування до чоловіка застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зазначимо, що на даний час зловмисник перебуває у Львівській установі вииконання покарань №19. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Самбірського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *