ОСТАННІ НОВИНИ

На Юнацьких Олімпійських іграх Україну представлятиме львівська гімнастка

Вероніка Рой

|

15-річна львів’янка Христина Погранична є вже погодженим кандидатом на участь у III літніх Юнацьких Олімпійських іграх від України, що відбудуться з 6-18 жовтня 2018 року у аргентинському Буенос-Айресі. Про це Львівському порталу повідомили власні джерела.

 

За інформацією Львівського порталу, буквально цього тижня стало відоме рішення Федерації гімнастики України: представляти Україну на найпрестижніших світових змаганнях юніорів буде саме Христина Погранична зі своїм тренером Іриною Рудою. Зазначимо, що обирали між двома гімнастками – Христиною Погарничною зі Львова та Вікторією Онопрієнко з Києва.

У відділені НОК у Львівській області Львівському порталу цю інформацію не спростували і не підтвердили. Та зазначили, що офіційна інформація з’явиться лише за місяць до Юнацьких Олімпійських ігор.

Нагадаємо, в лютому цього року у Москві на кваліфікаційному відборі на Юнацькі Олімпійські Ігри львівська гімнастка Христина Погранична виборола ліцензію на участь України в цих змаганнях.

Детальніше про історію успіху юної львівської гімнастки України читайте згодом на Львівському порталі.

Довідково

Христина Олександрівна Погранична народилася 13 травня 2003 у місті Львові, тренується під керівництвом Ірини Рудої та Людмили Яковенко, хореограф – Ганна Сопрунова.

Представляє СК «Ніка» та львівську ДЮСШ «Галеон» ФСТ «Україна», учениця 9 класу Львівської Української приватної гімназії.

Переможниця багатьох юніорських турнірів з художньої гімнастики, призерка чемпіонатів та Кубків України з художньої гімнастики у відповідних юнацьких вікових групах.

5 травня 2017 року під час урочистої сесії Львівської міської ради з нагоди Дня міста Львова Христину Пограничну нагороджено відзнакою «Львів’янин року».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *