Мешканець Стрийщини накрав з транспортного водогону труб на майже 800 тисяч

Дарина Смеречанська

|

На Львівщині судитимуть зловмисника, причетного до крадіжки труб з транспортного водогону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки Львівщини спільно зі слідчими Дрогобицького відділу поліції та за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури викрили раніше судимого 34-річного жителя Стрийського району, причетного до викрадення труб, що належали КП «Бориславводоканал».

Правоохоронці встановили, що зловмисник, використовуючи орендовані екскаватори та вантажні автомобілі, впродовж двох місяців викопав частину транспортного водогону і в подальшому її реалізував. В результаті комунальне підприємство недорахувалось близько 3 800 метрів труб, орієнтовна вартість яких становить 770 000 гривень.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Обвинувальний акт скеровано на судовий розгляд.

Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику, – позбавлення волі до п’яти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *