ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість користувачів експрес-автобусом «Аеропорт – Залізничний вокзал» зросла вдвічі

Соломія Григор'єва

|

Автобусний експрес «Аеропорт – Залізничний вокзал», не дивлячись на тривалий та складний процес запуску, стає популярним серед пасажирів МА «Львів» ім. Данила Галицького. У липні його послугами скористалися 591 особа, що майже вдвічі більше, аніж попереднього місяця – 298. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі аеропорту.

 

Нещодавно, з метою його популяризації, у ЛКП «Львівське конференц-бюро» було розроблено рекламний плакат маршруту, який у ЛМР мають намір розклеювати у місцях зупинок експресу, розповсюджувати в Інтернеті та вміщувати у рекламні буклети.

Нагадаємо, на прохання керівництва Львівського міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького управління транспорту ЛМР, після численних нарад та спільних зустрічей з ЛК «АТП-1» і представниками летовища, було прийнято рішення про відкриття тимчасового автобусного маршруту сполученням «Аеропорт – Залізничний вокзал». Маршрут запрацював з 10 квітня. Вартість проїзду була визначена на рівні 20 грн. На початку липня дію автобусного маршруту було продовжено до 10 вересня.

Додамо, Львівський портал раніше писав, що автобуси по 20 гривень від аеропорту до вокзалу не користуються популярністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *