ОСТАННІ НОВИНИ

Під час перевірок львівські поліцейські виявили майже 40 несправних маршруток

Олена Карп'юк

|

Із 23 липня у Львові та області триває операція «Перевізник», в межах якої поліцейські вже встигли виявити 37 несправних автобусів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

Від початку проведення операції у Львові та області правоохоронці перевірили 277 транспортних засобів, які здійснюють перевезення пасажирів. Серед них 37 маршруток були несправними.

Також поліцейські виявили 178 порушень законодавства водіями маршруток, зокрема керування без відповідних документів, керування автобусами, що не пройшли технічний контроль, перевезення пасажирів понад встановлену кількість тощо. У 33 випадках водії відхилялись від зазначеного маршруту. За результатами цих перевірок складено 176 адміністративних матеріалів.

Зазначимо, операція «Перевізник» розпочалась на території України проводиться для того, аби посилити контроль за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів, не допустити  збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками та запобігти виникненню надзвичайних подій під час здійснення таких перевезень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *