ОСТАННІ НОВИНИ

Пошкоджені авто, зірвані дахи та підтоплені будинки: як рятувальники ліквідовували наслідки негоди на Львівщині

Юлія Шпак

|

На Львівщині внаслідок вчорашньої негоди пошкоджено покрівлі кількох будинків, автомобілі, а також сильна злива підтопила декілька житлових будинків. Про це Львівському порталу повідмили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

 

Так, 31 липня о 09:22 до рятувальників надійшло повідомлення, що в Радехівському районі внаслідок складних погодних умов (сильного вітру та дощу) в двох населених пунктах: с. Монастирок Оглядівський та с. Оглядів, пошкоджено дахи 1 житлового будинку та в 2 адміністративних будівлях, а також повалено 10 дерев, частково відсутнє електропостачання в с. Монастирок Оглядівський:

  • в с. Монастирок Оглядівський зірвано дах житлового будинку, площею 120 кв.м та в будівлі Народного дому пошкоджено покрівлю на площі 25 кв.м.;
  • в с. Оглядів пошкоджено покрівлю будівлі ЗОШ I-III ст. на площі 12,5 кв.м.

Також о 15:39 в м. Львові на вул. Липинського, 58 впало дерево на 2 автомобілі: «Mercedes Sprinter» та «Skoda Octavia А5». Рятувальники 3 ДПРЧ м. Львова за допомогою бензопили порізали та розчистили дерева з автомобілів.

О 16:19 до рятувальників надійшло повідомлення, що в м. Львові на вул. Плетенецького, 1 в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку підтоплено офісне приміщення студії нігтьового сервісу. Рятувальники 3 ДПРЧ м. Львів за допомогою мотопомпи відкачали 3 куб. м води.

Окрім цього, о 17:23 у м. Львові на вул. Ген. Грекова, 8 в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку було підтоплено приміщення приватного підприємства. Пожежно-рятувальним відділенням 1 ДПРЧ м. Львів за допомогою мотопомпи відкачано 8 куб.м води.

О 17:43 рятувальники отримали повідомлення, що в м. Львові на вул. Ткацька, 31 підтоплено орендоване підвальне приміщення житлового будинку. Пожежно-рятувальним відділенням допомога не надавалась через низький рівень води.

О 19:03 в сел. Красне Буського району на вул. І. Франка, 34 в восьмиквартирному двоповерховому житловому будинку було зірвано частину даху із кроквами на площі 120 кв.м.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *