ОСТАННІ НОВИНИ

Через сильні дощі в гірських районах області на дорогах сталися зсуви ґрунту

Дарина Смеречанська

|

Через проливні дощі в гірських районах Львівської області утворилися підмиви земляного полотна на окремих ділянках автомобільних доріг місцевого значення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

 

Власне, на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О141902 Турка-Східниця в с. Новий Кропивник виявлено зсуви грунту на п’ятьох ділянках загальною довжиною 158 м.п., а також на автомобільній дорозі  О141903 Бориня-Мохнате – зсуви грунту та руйнування конструктивних шарів дорожнього одягу в с.Комарники, довжиною 219 м.п. та в с. Верхнє Висоцьке – довжиною 126 м.п.

З метою уникнення аварійних ситуацій, прогресування зсуву земляного полотна на даних автомобільних дорогах, запобігання виникнення в подальшому надзвичайних ситуацій Служба автомобільних доріг у Львівській області звернулася до Львівської обласної державної адміністрації з відповідним листом для можливості виділення коштів на проведення аварійних ремонтних робіт.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *