ОСТАННІ НОВИНИ

В обласному центрі зайнятості розповіли, хто на Львівщині може розраховувати на високі зарплати

Юлія Шпак

|

Станом на 30 липня цього року у базі даних обласної служби зайнятості налічувалося 9,2 тисячі вакансій із різними вимогами та заробітними платами. Серед них – пропозиції працевлаштування із винагородою, більшою за 12 тисяч гривень. Про це повідомив директор Львівського ОЦЗ Василь Барилюк, передає прес-служба відомства.

 

«В основному високий заробіток працедавці пропонують представникам робітничих професій, і тільки невелика частина високооплачуваних вакансій є для спеціалістів з вищою освітою, тобто для інженера-конструктора, головного технолога, начальника цеху, головного інженера, головного механіка, інженера-електроніка та ін.», – зазначив В. Барилюк.

За його словами, для прикладу операторам виробничої лінії працедавець готовий платити 20 тисяч гривень. Шліфувальникам-полірувальникам виробів із каменю пропонують 18 тисяч гривень, 13-16 тисяч гривень оцінюється праця водіїв автотранспортних засобів. Від 12 тисяч стартує зарплата бетонярів, підсобних робітників, електриків дільниці у будівельній фірмі, а також токарів, електрогазозварників і різних механізаторів: трактористів, машиністів котка самохідного, авторейдера або екскаватора. На аналогічний заробіток можуть розраховувати і фахівці легкої промисловості, зокрема, прасувальники, розкрійники та швачки.

Нагадаємо, що за статистичними даними, якими оперує обласна служба зайнятості, на початку цьогорічного липня на Львівщині найбільший попит був на операторів автоматичних і напівавтоматичних ліній верстатів та установок (627 вакансій), швачок (510), водіїв автотранспортних засобів (485) та монтерів кабельного виробництва (276).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *