ОСТАННІ НОВИНИ

Україна та Катар планують працювати над запуском прямого авіасполучення між Дохою і Львовом

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 31 липня, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із Міністром транспорту та комунікацій Держави Катар Д. Аль Сулейті. Сторони обговорили можливі напрямки співпраці в авіаційній і портовій сферах. Також йшла мова й про наміри відкриття прямого авіаційного сполучення між Дохою (Катар) і Львовом. Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

 

«Міністр транспорту та комунікацій Держави Катар Д. Аль Сулейті зазначив, що перспективним для Катару є розвиток співпраці з Україною в портовій і авіаційній сферах. Під час переговорів він підтвердив намір опрацювати на двосторонньому рівні відкриття прямого авіаційного сполучення між м. Доха і м. Львів», – йдеться у повідомленні відомства.

Також зазначається, що наприкінці зустрічі в присутності міністрів обох країн було підписано Меморандум про взаєморозуміння між АМПУ та катарською компанією «Qatar ports management company «Mwani Qatar». Документ передбачає співробітництво, спрямоване на збільшення обсягу вантажів між морськими портами України та Катару, зокрема, експортних поставок сільськогосподарської продукції вітчизняного виробництва до Катару. Крім цього, планується залучення катарських інвестицій в об’єкти портової інфраструктури з метою включення морських терміналів до міжнародних ланцюгів постачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *