ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція не знайшла вибухівку в обласній клінічній лікарні

Дарина Смеречанська

|

Правоохоронці не виявили вибухонебезпечних та підозрілих предметів у Львівській обласній лікарні не виявлено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Нагадаємо, сьогодні, 30 липня, близько 9.15 на електронну пошту Львівської обласної клінічної лікарні надійшов анонімний лист з вимогою переказати п’ять тисяч гривень на банківський рахунок. Якщо вимога не буде виконана, автор листа погрожував замінуванням у корпусі лікарні, розташованому за адресою вулиця Чернігівська, 7 у Львові.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Правоохоронці обстежили вказане у листі приміщення та прилеглу територію – вибухонебезпечних та підозрілих предметів виявлено не було. Лікарня працює у штатному режимі, вирішується питання правової кваліфікації події, встановлюється особа автора листа.

Нагадаємо, вчора анонім також погрожував вибухом у Львівській обласній клінічній лікарні, якщо на його електронний рахунок не перекажуть 5 тисяч гривень. Після обстеження правоохоронці у приміщенні лікарні чи на її території вибухівки так і не знайшли.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *