ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні влаштували погоню за злодієм, який пограбував касу магазину

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні затримали грабіжника, який  викрав з каси магазину гроші. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора, близько 6 години ранку, екіпаж патрульної поліції 3 батальйону, під час патрулювання на вулиці Городоцькій побачив чоловіка, який вибіг з магазину, а йому вслід кричали: «Тримайте злодія!».

«Інспектори розпочали погоню та вимагали через гучномовець втікачу зупинитися. Чоловік переліз через браму у внутрішні двори будинків. Тоді патрульні викликали ще декілька екіпажів, щоб замкнути коло та оточити зловмисника зі всіх боків. Офіцери зайшли на територію між будинками. Один з інспекторів побачив втікача та почав його наздоганяти. З іншого боку вже приспіли патрульні і чоловік біг прямо на них», – йдеться у повідомленні.

Заступник командира батальйону побачив, що чоловік присів між кущами кропиви та наказав йому вийти. Той послухався. Громадянин вже був без футболки та мав порізи на спині. Інспектори надали йому необхідну домедичну допомогу. На місце події підійшов потерпілий, який працює в магазині. Заявник розповів, що даний чоловік зайшов в магазин, вдарив його та забрав з каси 4000 гривень. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *