ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали 19-річного зловмисника, який вночі у Золочеві викрав ВАЗ

Юлія Шпак

|

Золочівські поліцейські затримали 19-річного зловмисника, причетного до викрадення автомобіля. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

В Золочівський відділ поліції 27 липня звернувся 40-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що вночі невідома особа викрала його автомобіль «ВАЗ 2101», який знаходився на вулиці Козацькій. Заподіяні збитки становлять близько 18 000 гривень.

Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 19-річний житель одного із сіл району. Автомобіль у нього вилучено.

Як з’ясувалося, тієї ж ночі юнак намагався викрасти ще одну машину аналогічної марки, котра належить 35-річному мешканцю Золочева, і була припаркована на вулиці Крилова.  Підібравши ключ до замка, він проник у салон легковика, проте рушити з місця не зміг, оскільки двигун не завівся.

За даними фактами відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст..208 КПК України. Проводиться досудове розслідування та перевірка щодо його причетності до інших подібних злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *