ОСТАННІ НОВИНИ

На березі річки у Сколе виявили стихійне сміттєзвалище

Вероніка Рой

|

У місті Сколе на березі річки екологи виявили несанкціоноване сміттєзвалище. Про це Львівському порталу повідомили у Держекоінпекції Львівської області.

 

«В ході перевірки держінспекторами з ОНПС виявлено несанкціоноване складування твердих побутових відходів над природним рівнем р. Опір орієнтовною площею 50х80 м та висотою 4 м. Під час обстеження місцевості зафіксовано факт чергового вивозу сміття трактором марки МТЗ з причепом, що перебуває у власності Сколівського КП ЖКГ. У директора комунального підприємство стосовно даного факту відібрано пояснення», – йдеться у повідомленні.

Крім цього, поза ділянкою складування відходів екологами виявлено несанкціонований скид стічних вод в потічок орієнтовною шириною 2 м.

На вищезазначених ділянках відібрано проби грунту та води для проведення лабораторних досліджень.

Державною інспекцією у Львівській області будуть скеровані листи у Сколівське КП ЖКГ щодо ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища, у Сколівську міську раду стосовно ліквідації витоку нечистот у річку та у Сколівське відділення поліції щодо встановлення власника відходів, які вивозились вищевказаним трактором.

Фото: Держекоінпекція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *