ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародний центр миротворчості відвідала делегація Збройних сил Канади

Омелян Шевчук

|

Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ відвідала делегація Збройних сил Канади. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НАСВ.

 

Очолив групу іноземців командувач Об’єднаного оперативного командування Збройних сил Канади генерал-лейтенант Майкл Руло. Основною метою цього візиту було відвідування канадських інструкторів, які беруть участь у заходах з підготовки бойових підрозділів Збройних Сил України.

Зустрічав іноземну делегацію начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук. В ході роботи канадські гості ознайомились із структурою та завданнями Міжнародного центру миротворчості та безпеки(МЦМБ).

Ознайомившись із специфікою діяльності МЦМБ, його навчальною матеріально-технічною базою, а також інфраструктурою центру, генерал-лейтенант Майкл Руло обговорив із керівництвом Центру та Національної академії перспективи подальшого військового співробітництва між Збройними Силами України та Збройними силами Канади на подальшу перспективу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *