ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні із Польщею затримали нелегалів

Омелян Шевчук

|

На українсько-польському кордоні правоохоронці затримали двох вихідців з північної Африки які в обхід діючих пунктів пропуску намагалися пішки дістатися Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

За даними відомства, впродовж двох днів співробітники відділів прикордонної служби «Шегині» та «Краковець» затримали двох іноземців, які пішки в обхід пунктів пропуску прямували за кордон. В обох випадках інформацію про невідомих, яких бачили в прикордонних населених пунктах, надавали охоронцям кордону місцеві мешканці.

Так, в ніч з 27 на 28 липня прикордонники відділу «Краковець» затримали 25-річного громадянина Алжиру, а наступного дня наряд відділу «Шегині» завадив перейти кордон 23-річному марокканцю. Обидва чоловіки мали при собі паспортні документи, наразі проводиться комплекс заходів щодо встановлення обставин прибуття затриманих іноземців в Україну та організації їх незаконної подорожі.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України чоловікам загрожує штраф або адміністративний арешт, рішення у справі прийматиме суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *