ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин на квадрациклі наїхав на чотирьох дітей 

Омелян Шевчук

|

На Сколівщині водій квадроцикла скоїв наїзд на чотирьох місцевих дітей. Трьох хлопчиків госпіталізували, одного з них після надання медичної допомоги відпустили додому. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 липня близько 16.00 на вулиці Шевченка у селищі Верхнє Синьовидне, Сколівського району.

Попередньо поліцейські встановили, що 27-річний львів’янин, керуючи квадроциклом «Speed Gear Force 700» і проїжджаючи повз продуктовий магазин, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та в’їхав у дерев’яний стіл, за яким сиділи четверо місцевих хлопчиків, віком 6-13 років.

Трьох дітей із тілесними ушкодженнями госпіталізували, одного з них після надання медичної допомоги відпустили додому. Також травми внаслідок ДТП отримала пасажирка квадроцикла, 23-річна львів’янка, яку госпіталізували в хірургічне відділення..

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За порушення правил безпеки руху відкрито кримінальне провадження. Винуватцю аварії загрожує до трьох років обмеження волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *