ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові горів ресторан «Хутірець»

Дарина Смеречанська

|

На перехресті вулиць Стрийська – Хуторівка палав ресторан «Хутірець». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

 

Так, 27 липня о 01:51 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в ресторані у м. Львові на вул. Боднарська, 4. Будівля ресторану одноповерхова з мансардою, дерев’яна, площею 300 кв.м.

Вогонь швидко поширився дерев’яними конструктивними елементами будівлі. Складність гасіння полягала у тому, що полум’я поширювалося міжпокрівельними пустотами. Рятувальникам довелося знімати металеве накриття даху аби ліквідувати горіння у пустотах.

Пожежа спричинила щільне задимлення, тому вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання у складі 4-х ланок газодимозахисної служби.

Пожежу локалізовано о 02:25, ліквідовано о 02:41. Вогнем знищено мансардне приміщення на площі 100 кв.м та перекриття між першим поверхом та мансардою на площі 70 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 28 рятувальників та 6 одиниць спецтехніки.

Обставини та причини загорання встановлюються. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

 

Раніше у ЛМР інформували про те, що ресторан «Хутірець» є збудований без жодних дозволів і має бути демонтований. Таким є рішення судів трьох інстанцій.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *