ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийській збудують новий торгово-офісний комплекс

Наталя Дуляба

|

У Львові неподалік від ТРЦ King Kross Leopolis з’явиться новий торгово-офісний комплекс. Сьогодні, 27 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив ПП «Фірма «Гарантія» містобудівні умови та обмеження на будівництво торгово-офісного комплексу на вул. Стрийській, 121-А зі знесенням існуючої будівлі. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, ПП «Фірма «Гарантія» зводитиме новий торгово-офісний центр на земельній ділянці площею 0,8 га. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови; категорія – землі житлової та громадської забудови; вид використання – для будівництва та обслуговування готельного та офісно-торгового комплексу.

Також земельна ділянка на вул. Стрийській, 121-А розташована у зоні Г-2 – торгово-діловій зоні місцевого значення. Виконком дозволив забудувати ділянку на 61%.

Гранично допустима висота майбутнього комплексу не повинна перевищувати 32,35 м.

Згідно з попередньою візуалізацією, забудовник спроектував майбутній торгово-офісний комплекс на 8 поверхів.

Відповідно до даних бізнес-сервісу YouControl, ПП «Фірма «Гарантія» зареєстрована у Львові на просп. В. Чорновола. Її засновницею є Наталія Лунів, яка разом зі своїм чоловіком Віталієм Лунівим володіє мережею магазинів брендового одягу Pako Lorente.

Також Наталія Лунів у 2016 році отримувала від виконкому міськради Львова дозвіл на будівництво торговельно-відпочинкового центру на вул. Личаківській, 201.

Основний вид діяльності ПП «Фірма «Гарантія» вказаний як допоміжне обслуговування наземного транспорту, розмір статутного капіталу становить більше 1,6 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *