ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада Львова хоче купити квартиру на Дорошенка

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 27 липня, погодив придбання об’єкта нерухомого майна на вул. Дорошенка, 63. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як розповіла начальниця управління культури Львівської міськради Наталія Бунда, сьогодні на вул. Дорошенка, 63 знаходиться міська школа хореографії. А на другому поверсі будинку у приватній власності є квартира, площею 33,5 кв м, яку якраз і хочуть купити за бюджетні кошти.

«Є рішення суду, яке зобов’язує впускати власника цієї квартири до приміщення, є провадження виконавчої служби, є теж зобов’язання зняти сигналізацію з хореографічної школи, дати всі ключі і забезпечити повний доступ власника до цієї квартири.

Але це приміщення на другому поверсі власник ніколи не використовував. І якщо його не викупить міська рада, то власник має намір продати це приміщення якомусь підприємцю. Сьогодні є дві оціночні вартості: сторони приватного власника – близько 950 тисяч гривень, і нашої агенції ресурсів – 820 тисяч гривень. Власник погоджується на меншу суму», – пояснила Наталія Бунда.

Водночас директорка юридичного департаменту міськради Львова Гелена Пайонкевич зауважила, що зараз із власником приміщення мерія «досягає компромісу», і питання про купівлю квартири на вул. Дорошенка, 63 виноситимуть на сесію вже у вересні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *